Till sidans huvudinnehåll

À la carte meny

Gastronomisk njutning

Upptäck vår á la carte meny med noga utvalda rätter. Menyn är skapad med kärlek av våra kockar på plats på Fågelbrohus och kreerad med ett fokus på närodlat och säsongens primörer. För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi att du bokar bord i förhand. Varmt välkommen!

Vår Á la carte meny serveras fredagar och lördagar. Menyn byts ut för varje säsong, i januari 2025 publicerar vi vårens meny. 

Á la Carte Meny

Förrätter

  • Jordärtkocksoppa

    Serveras med marinerade pilgrimsmussla och Karl Johan kräm

    195

  • Gulbetsterrin

    Serveras med smörstekta kantareller, Västerbottencrème, mandelpotatischips och höstcrudité

    195

  • Oxcarpaccio

    Serveras med sotad lök, tryffelpeccorino, rostade pinjenötter, svart vitlökskräm och ruccola

    195

Varmrätter

  • Lammytterfilé

    Serveras med jordärtskockspuré med smörad ciderdillsky samt crudité på morot och betor

    355

  • Grillad regnbåge

    Serveras med smörstekta kantareller, mandelpotatis, brynt sojasmör och skockachips

    355

  • Pumparisotto

    Serveras med getostkroketter, tryfferad bönkräm, picklad pumpa, smörstekt höstsvamp och gotlandslinser

    325

Desserter

  • Kökets val av ostar

    Serveras med säsongens sylt från Värmdö musteri och fröknäcke

    175

  • Kvällens cremé bruleé

    Serveras med sorbet

    145

  • Kanel cheesecake

    Serveras med äppelkompott smaksatt av Pomme de vie från Värmdö bränneri och rostad vit choklad

    175

  • Husets vaniljglass

    Serveras med marinerade höstbär och rostade hasselnötter

    145

Barnmeny

  • Kyckling & Pommes Frites

    125

  • Biff & Pommes Frites

    125

  • Plättar med sylt & grädde

    95

  • Pasta Bolognese

    125

  • Barnglass

    55